VĂ€rldshistoriens snabbaste shoppingrunda?

Idag fick hundarna vara tillsammans sjÀlva i hundgÄrden medan jag Äkte och handlade nÄgra saker. Enligt SMHI ska det bli lite kallare framÄt i nÀsta vecka, sÄ jag passade pÄ nÀr det var soligt och relativt varmt ute.

Det mĂ„ste ha varit nĂ€rapĂ„ vĂ€rldshistoriens snabbaste shoppingrunda. Om jag var inne i butiken i tio minuter sĂ„ Ă€r det nog högt rĂ€knat…

Hundarna klarade det galant. Fenris tog det hela sÄ mycket med ro att han inte ens tog rygg pÄ Idun nÀr hon sprang fram nÀr jag kom hem igen, utan fick istÀllet lite impromptu inkallningstrÀning pÄ köpet. En fördel med en stor, sÀkert inhÀgnad yta Àr helt klart att speciellt för en liten valp Àr det nÀstan samma sak som att vara lös i det fria, men utan alla risker om vi skulle misslyckas.

Inte var han sÀrskilt klÀngig efterÄt heller, utan snarare precis som vanligt, och nu mindre Àn en timme senare ligger han och sover gott igen.

Jag tror inte att det kommer att bli nÄgra problem att lÀra honom att hundgÄrden Àr ett riktigt mysigt stÀlle att vara pÄ. Dessutom Àr det ju tillÄtet att grÀva dÀr!