Kom och lek!

Som om det inte rÀckte med att Idun svarat positivt pÄ lekinviter frÄn Fenris, nu gör hon egna inviter ocksÄ, i alla fall utomhus. NÄgra timmar innan det gÄtt en vecka sedan de trÀffades allra första gÄngen.

Kom lek med mig, faster Idun!

Fenris och Idun kommer helt klart bĂ€ttre och bĂ€ttre överens. IgĂ„r kvĂ€ll (fredag) sĂ„ svarade hon faktiskt positivt pĂ„ en lekinvit ifrĂ„n honom, första gĂ„ngen jag har sett det. Tidigare har hon grymtat nĂ„got om att hon “faktiskt minsann har bĂ€ttre saker för sig” nĂ€r han har försökt.

BiabÀddarna har han mer och mer kommit underfund med hur man anvÀnder. Flera gÄnger har han pÄ eget initiativ gÄtt och lagt sig i nÄgon av dem och somnat alldeles sjÀlv. Nu pÄ morgonen fick han till och med kliva upp i den som Idun redan lÄg i, men naturligtvis hade jag inte kameran inom rÀckhÄll just dÄ.

Han hÀlsar förresten att torrfoder faktiskt Àr ganska gott ocksÄ utan sÄs. Det Àts med god aptit nu.

NÄgot slÀppte för honom runt i torsdags kvÀll, för han Àr mycket mindre piraja nu Àn vad han har varit tidigare, bÄde mot mig och saker.

Han gör framsteg kring bilar ocksĂ„ – Ă€ven om han fortfarande helt klart tycker att det finns mycket roligare saker i vĂ€rlden sĂ„ tar han dem mer och mer med ro nĂ€r de Ă„ker förbi. Vi Ă€r inte i mĂ„l Ă€nnu, men det gĂ„r sannerligen Ă„t rĂ€tt hĂ„ll. Att gĂ„ över vĂ€gen nĂ€r det inte var nĂ„gon trafik (fördel lördag morgon klockan halv sex, inte sĂ„ mĂ„nga ute dĂ„…) var i alla fall inga konstigheter, trots att han knappt gĂ„tt pĂ„ asfalt tidigare. Olika underlag tar han med en hasspark sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt.