Rockports Born To Run
 
Världshistoriens snabbaste shoppingrunda?

Världshistoriens snabbaste shoppingrunda?

Idag fick hundarna vara tillsammans själva i hundgården medan jag åkte och handlade några saker. Enligt SMHI ska det bli lite kallare framåt i nästa vecka, så jag passade på när det var soligt och relativt varmt ute.

Det måste ha varit närapå världshistoriens snabbaste shoppingrunda. Om jag var inne i butiken i tio minuter så är det nog högt räknat…

Hundarna klarade det galant. Fenris tog det hela så mycket med ro att han inte ens tog rygg på Idun när hon sprang fram när jag kom hem igen, utan fick istället lite impromptu inkallningsträning på köpet. En fördel med en stor, säkert inhägnad yta är helt klart att speciellt för en liten valp är det nästan samma sak som att vara lös i det fria, men utan alla risker om vi skulle misslyckas.

Inte var han särskilt klängig efteråt heller, utan snarare precis som vanligt, och nu mindre än en timme senare ligger han och sover gott igen.

Jag tror inte att det kommer att bli några problem att lära honom att hundgården är ett riktigt mysigt ställe att vara på. Dessutom är det ju tillåtet att gräva där!